Γ. Πατούλης: Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» δίνει τόνο αισιοδοξίας στην Αυτοδιοίκηση
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» δίνει τόνο αισιοδοξίας στην Αυτοδιοίκηση

Η σημερινή ανακοίνωση από την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης του νέου Αναπτυξιακού Προγράμματος της Αυτοδιοίκησης, «Αντώνης Τρίτσης» αποτελεί «μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία» αναφέρει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και προσθέτει:

«Έρχεται να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης για το μέλλον, σε μια περίοδο που κυριαρχεί ο φόβος, η ανησυχία και η αβεβαιότητα».

Όπως τονίζει ο περιφεριάρχης, η Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της και η Περιφέρεια Αττικής ειδικότερα, χρειάζονται ένα νέο σχέδιο που θα εγγυάται την αναπτυξιακή ανασυγκρότησή τους, θα προωθεί την ενίσχυση της τοπικής απασχόλησης και θα δίνει βάρος στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης.

«Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης που θα έχει επίκεντρό του τον άνθρωπο και θα εστιάζει σε έργα και πρωτοβουλίες που θα κάνουν τις Περιφέρειές μας ασφαλείς και βιώσιμες, θα προωθούν την καινοτομία και θα εστιάζουν στην ενίσχυση των υποδομών, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών» σημειώνει ο κ. Πατούλης.

Διαβεβαιώνει δε, ότι Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καταθέτοντας άμεσα μελέτες για έργα και παρεμβάσεις σε όλη την Αττική και διεκδικώντας πόρους για την υλοποίησή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet