Δύναμη Ζωής: 47 χρόνια μετά τα ιδανικά του Πολυτεχνείου παραμένουν πηγή έμπνευσης και αγώνα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: 47 χρόνια μετά τα ιδανικά του Πολυτεχνείου παραμένουν πηγή έμπνευσης και αγώνα

H περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής, με επικεφαλής την τέως περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου αναφέρει ότι «βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο του Νοέμβρη για δημόσια υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, ισότητα, για ένα καλύτερο αύριο με “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία”».

Ειδικότερα, η Δύναμη Ζωής αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Σαράντα επτά χρόνια μετά την εξέγερση του Νοέμβρη τα ιδανικά του, επίκαιρα όσο ποτέ, παραμένουν πηγή έμπνευσης και αγώνα.

Ιδανικά που η Ν.Δ. και τα κυβερνητικά της στελέχη, δεν μπορούν να αμαυρώσουν με τις διχαστικές τους επιλογές και τις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις απαγόρευσης των εκδηλώσεων τιμής του αντιδικτατορικού αγώνα σε όλη την χώρα. Εκδηλώσεις που οι φορείς διοργάνωσης τόνιζαν με σαφήνεια ότι θα τηρούνταν όλα τα μέτρα προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω της πανδημίας.

Βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο του Νοέμβρη για δημόσια υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, ισότητα, για ένα καλύτερο αύριο με «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».

Κλίνουμε το γόνατο σε όλους και όλες που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν, μάτωσαν, εξορίστηκαν και δολοφονήθηκαν κατά την διάρκεια της επτάχρονης φασιστικής δικτατορίας.

Τιμή και δόξα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet