Ενισχύεται ο στόλος οχημάτων του δικτύου άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις-Αγορά

Ενισχύεται ο στόλος οχημάτων του δικτύου άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

Με τρία οχήματα «Volvo», προσφορά της εταιρείας «Volvo Car Ελλάς», ενισχύεται η ομάδα κρούσης της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Όπως επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, κατά τη διάρκεια της παραχώρησης, τα οχήματα θα αξιοποιηθούν από την Περιφέρεια και τον ΙΣΑ τόσο για τη μετακίνηση των γιατρών, όπου κριθεί αναγκαίο, όσο και για την υλοποίηση άλλων δράσεων και ενεργειών που αφορούν στον περιορισμό της πανδημίας.

Η παράδοση των οχημάτων έγινε από τον account manager της «Volvo Car Ελλάς» Χ. Κυρόγλου

Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της επισημαίνοντας:

«Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία “Volvo Car Ελλάς“”, η οποία με την προσφορά της μας επιτρέπει να αναπτύξουμε ένα δίκτυο άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας συμβάλλουν στην ανάπτυξη ασπίδας αλληλεγγύης και μιας συμμαχίας ευθύνης.

»Αυτές τις δύσκολες ημέρες δημιουργείται ένα κίνημα προσφορών το οποίο με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι ενισχύεται καθημερινά. Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι σε αυτή την εθνική μάχη ο επιχειρηματικός κόσμος συμβάλλει έμπρακτα προκειμένου να αναπτυχθεί μια ισχυρή αλυσίδα που θα φτάσει μέχρι τους πολίτες που έχουν ανάγκη να προστατευθούν από την πανδημία του κορωνοϊού. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη. Όλοι μαζί  δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet