Εξ αποστάσεως θα εργάζονται για επτά ημέρες οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που επιστρέφουν από κανονική άδεια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εξ αποστάσεως θα εργάζονται για επτά ημέρες οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που επιστρέφουν από κανονική άδεια

Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού Covid-19, σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική και στο πλαίσιο της καλύτερης προάσπισης της δημόσιας υγείας, που είναι προτεραιότητα για τη διοίκηση της Περιφέρειας, κατόπιν εντολής του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που επιστρέφουν από κανονική άδεια θα παρέχουν εξ αποστάσεως εργασία για επτά ημερολογιακές ημέρες.

Σκοπός είναι η αποτελεσματικότερη προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και των ευπαθών ομάδων και ο περιορισμός του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού, στην Αττική.

Όπως διευκρινίζεται στο σχετικό έγγραφο, που εστάλη από τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας, Ι. Σελίμη, προς όλες τις Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας, σε ό,τι αφορά τους υπαλλήλους, που ανήκουν σε κλάδους ή υπηρετούν σε οργανικές μονάδες, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού, ο τρόπος εργασίας τους «θα προσδιορίζεται εξατομικευμένα κατόπιν συνεννόησης με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών τους».

Σε δηλώσεις του, ο κ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Προστατεύουμε τους εργαζομένους μας, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην Αττική. Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας, αυτήν την κρίσιμη περίοδο και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίζουμε με στοχευμένα μέτρα, να θωρακίζουμε τους πολίτες και την Αττική μας. Αυτήν τη δύσκολη εθνική μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, ψυχραιμία και ενότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet