Επίσκεψη στον ΕΔΣΝΑ του  περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη στον ΕΔΣΝΑ του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, ενόψει των εορτών επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ, όπου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Συνδέσμου, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ και αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Β. Κόκκαλη, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο περιφερειάρχης παρέδωσε στον πρόεδρο των εργαζομένων, Γ. Ζαχαρόπουλο, δωροεπιταγές, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα για τους 330 εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ, ως ένδειξη ευχαριστίας για το σημαντικό έργο που προσφέρουν καθημερινά στην Αττική και τους πολίτες της. Οι δωροεπιταγές διασφαλίστηκαν από δωρεές χορηγών.

Ο κ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, επισήμανε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι σημαντικές, ενώ υπογράμμισε ότι εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες και βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους προκειμένου όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν μία καθαρή Αττική.

«Τιμούμε το έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Είναι σημαντικό να σας έχουμε συμμάχους μας στη δύσκολη μάχη που δίνουμε στο παρόν για να αλλάξουμε το μέλλον», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Αττικής είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για ζητήματα που αφορούν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης και στην αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την καθοριστική συμβολή τους στη μάχη που δίνει η Περιφέρεια και ο ΕΔΣΝΑ για να μπει η Αττική σε μια νέα φάση στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων.

«Στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους. Αγωνιζόμαστε για να υλοποιηθεί ένα νέο πρόγραμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των αποβλήτων προς όφελος των πολιτών και της Αττικής. Με σχέδιο συντονισμένη στρατηγική, δίνουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις», σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων  Γ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη, επισημαίνοντας ότι ο κ. Πατούλης καθημερινά επιβεβαιώνει, με συγκεκριμένες δράσεις, ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται καθημερινά για να είναι η Αττική καθαρή.

Ο περιφερειάρχης, στο πλαίσιο των διαδοχικών συναντήσεών του, είχε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ και αντιπεριφέρειάρχη Β. Κόκκαλη, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ., Γ. Σμέρο, τον αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ν. Χιωτάκη, τη διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών ΕΔΣΝΑ, Σ. Αλεξίου, τον διευθυντή Ανακύκλωσης, Θ. Ζαρμπούτη, τον διευθυντή ΣΜΑ, Κ. Μνηματίδη, τον διευθυντή ΔΥΠΑ, Β. Πετρόπουλο, τον διευθυντή Θερμικής Επεξεργασίας, Δ. Τερζή, την προϊσταμένη γρ. προέδρου, Χ. Σταθοπούλου, τη διευθύντρια Περιβάλλοντος, Ε. Σταματοπούλου, τον διευθυντή Προγραμματισμού Έρευνας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ι. Μπίρη και με τη διευθύντρια Ποιότητας Πρόληψης και Επαναχρησιμοποίησης, Γ. Ασημακοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet