Επίσκεψη της Ρ. Δούρου στο υπό αποκατάσταση διατηρητέο κτήριο ΑΣΚΤ στην Πειραιώς
Κοινωνία

Επίσκεψη της Ρ. Δούρου στο υπό αποκατάσταση διατηρητέο κτήριο ΑΣΚΤ στην Πειραιώς

«Η αποκατάσταση, σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών, του διατηρητέου κτηρίου της, εδώ, στην πολύπαθη οδό Πειραιώς, δεν ήταν μία συγκυριακή απόφαση της διοίκησης της Δύναμης Ζωής.

»Εκφράζει την κοινή μας δέσμευση και την κοινή μας αγωνία, για εποικοδομητικές και ποιοτικές παρεμβάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

»Μαζί, Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΑΣΚΤ δείξαμε και δείχνουμε το πως, όταν υπάρχει βούληση, μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς».

Αυτό παρατήρησε η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξη Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου, που σήμερα (16/4), με τον πρώην αντιπεριφερειάχη Πειραιά, Γ. Γαβρίλη και την περιφερειακή σύμβουλο, Κ. Λογοθέτη, καθώς και τον πρύτανη της ΑΣΚΤ, Ν. Τρανό και τους πρώην πρυτάνεις Π. Χαραλάμπους και Ν. Χαρβαλιά, επισκέφθηκαν το υπό αποκατάσταση κτήριο της ΑΣΚΤ επί της οδού Πειραιώς, στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το έργο, προϋπολογισμού 1,6 εκατομμυρίου ευρώ, αφορά συγκεκριμένα στην ενίσχυση και αποκατάσταση του παλαιού διατηρητέου διώροφου κτηρίου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, καθώς και τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της Σχολής.

Υποστηρίζει τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας σε επίπεδο νέων υποδομών. Ταυτόχρονα αναβαθμίζει και αναδεικνύει τη φυσιογνωμία και τον ιστορικό χαρακτήρα της οδού Πειραιώς, επισημαίνει, τέλος, η Δύναμη Ζωής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet