Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» κλείνει και τα εμπορικά στα Βόρεια Προάστια τη Δευτέρα – «Απαγορευτικό» για courier και διανομείς
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» κλείνει και τα εμπορικά στα Βόρεια Προάστια τη Δευτέρα – «Απαγορευτικό» για courier και διανομείς

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματίας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης τα εμπορικά καταστήματα στα Βόρεια Προάστια θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε ολόκληρη τη Βόρεια και Βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Ποια καταστήματα θα ανοίξουν

Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023: τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και supermarket, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.

Παράλληλα, απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier στις ίδιες περιοχές.

«Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στα καταστήματα που θα παραμείνουν κατ’ εξαίρεση ανοικτά με ιδιαίτερη προσοχή και μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών για να πάνε όλα καλά

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης με tweet του κάλεσε τους πολίτες να υπακούσουν τις οδηγίες των αρχών προκειμένου να πάνε όλα καλά και να μην κινδυνεύσει κανείς.

«Λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα προστασίας ως προς το λιανικό εμπόριο. Να ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών για να πάνε όλα καλά και να μην κινδυνεύσει και ταλαιπωρηθεί κανείς. Σας ευχαριστούμε», έγραψε.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet