Η Ομοσπονδία Γονέων &  Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει την ποινικοποίηση των αγώνων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει την ποινικοποίηση των αγώνων

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων &  Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει «τα γεγονότα που τις τελευταίες μέρες αυξάνονται, φαινόμενα ποινικοποίησης των αγώνων από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης: έχουμε εισαγγελικές παρεμβάσεις, με κλητεύσεις αστυνομίας  σε μαθητές (Κερατσίνι), σε γονείς μέλη Ενώσεων, Συλλόγων, αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αττικής (Πετρούπολη), αλλά και απαράδεκτες παρεμβάσεις στις μαθητικές κινητοποιήσεις από τον δήμαρχο των Αγ. Ανάργυρων-Καματερού, μεμονωμένων περιπτώσεων διευθυντών (Πέραμα, 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας), αλλά και μεμονωμένων περιπτώσεων  γονέων (Άλιμος, Ελληνικό Αργυρούπολη) προς τους αγωνιζόμενους μαθητές».

Παράλληλα, η Ομοσπονδία καταγγέλλει «την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για την Ένωση Γονέων Κορυδαλλού, όπως είχαμε τοποθετηθεί  και στο από 7/9/2020 δελτίο Τύπου μας. Καταδικάζουμε και αυτήν την προσπάθεια ποινικοποίησης ως παρέμβαση σε συλλογικά όργανα, ενάντια σε κάθε συνδικαλιστική δράση».

Και η Ομοσπονδία συνεχίζει στην ανακοίνωσή της:

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να κατανοήσουν όλοι ότι τα προβλήματα των σχολείων είναι αυτά που  μας… υποκινούν να  αγωνιστούμε. Οι γονείς, μέσα από τους Συλλόγους Γονέων, στεκόμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει και να βάλει εμπόδια στους αγώνες που πηγάζουν από  τις αγωνίες μας για το μέλλον της μόρφωσης και της υγείας  των παιδιών μας.

»Τους δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!!!

»Ως Ομοσπονδία Αττικής, με τα μέλη μας, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για τα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet