Λ. Κεφαλογιάννη: Να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας με γνώμονα τις έννοιες της ελευθερίας της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης
Κοινωνία

Λ. Κεφαλογιάννη: Να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας με γνώμονα τις έννοιες της ελευθερίας της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης

Η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη στο μήνυμά της ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αναφέρει:

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία» [Α.Κάλβος]

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τιμούμε τον καθολικό ξεσηκωμό του γένους για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και την ανάκτηση της πολυπόθητης λευτεριάς.

Μεγάλη και διπλή γιορτή η 25η Μαρτίου για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Η Ελλάδα γιορτάζει την λαμπρότερη και ταυτόχρονα μια από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της μαζί με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Εμπνεόμενοι από τον αγώνα των προγόνων μας, οφείλουμε με εθνική ομοψυχία και αποφασιστικότητα να αγωνιστούμε για να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας με γνώμονα τις έννοιες της ελευθερίας της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης, σε μια εθνική πορεία για ένα λαμπρό μέλλον ευημερίας και προόδου.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet