«Μήδεια»: «Έμφραγμα» στην εθνική οδό – Πολλά προβλήματα στη Λ. Κηφισιάς
reader.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Μήδεια»: «Έμφραγμα» στην εθνική οδό – Πολλά προβλήματα στη Λ. Κηφισιάς

Κλειστή είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρα η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά ως και τη Λαμία.

Ήδη πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους κεντρικούς οδικούς άξονες, καθώς η απόφαση της αστυνομίας βρήκε δεκάδες οδηγούς στον δρόμο που προσπαθούν πλέον να επιστρέψουν πίσω.

Η κίνηση είναι αυξημένη σε όλη τη Λεωφόρο Κηφισού.

Παράλληλα προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφόρο Κηφισιάς στο ύψος της Κηφισιάς, καθώς υπάρχει πάγος στον δρόμο, ενώ συνεχίζεται η χιονόπτωση.

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet