Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής οι «Ημέρες Θάλασσας 2023» στον Πειραιά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ
Αθλητισμός

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής οι «Ημέρες Θάλασσας 2023» στον Πειραιά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ

Την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής σε δράσεις και αθλητικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την άθληση ως βασικό παράγοντα υγείας, ευεξίας και ισότιμης συμμετοχής όλων των πολιτών στο «ευ αγωνίζεσθαι» σηματοδοτεί η παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για τις «Ημέρες Θάλασσας 2023» στον Πειραιά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ.    

Χθες, Σάββατο 27 Μαΐου, ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε στην έναρξη των Πανελλήνιων Αγώνων «OPEN WATER» και της αναβίωσης της κλασικής διαδρομής των 1.200 μέτρων των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων του 1896  στην παραλία βοτσαλάκια στον Πειραιά.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετέβη στο κλειστό Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ, στο οποίο διεξάγεται 27-28 Μαΐου το «ΒΙΚΟΣ  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών ΑμεΑ 2023».

Με αφορμή τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις ο περιφερειάρχης Αττικής: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ευζωία, τον αθλητισμό και την ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στην άθληση. Η τεράστια ανταπόκριση αθλητών και νέων παιδιών σε διοργανώσεις όπως οι συγκεκριμένες στον Πειραιά και στο ΟΑΚΑ επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη βαρύτητα που δίνουμε στη στήριξη αθλητικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων όπως οι συγκεκριμένες. Τόσο με τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών, όπως η κατασκευή του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας και του Γυμναστηρίου Καπαγέρωφ στον Πειραιά, όσο και με τη στήριξη αθλητικών και ειδικών θεματικών εκδηλώσεων που αναδεικνύουν το “ευ αγωνίζεσθαι’’,  σηματοδοτούμε τη διαχρονική βαρύτητα που δίνουμε στον αθλητισμό και την ενθάρρυνση των πολιτών προς την άσκηση και τον υγιή τρόπο ζωής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet