Νέα Αρχή για την Αττική: Η Περιφέρεια Αττικής δίνει «λογαριασμό» μόνο στους πολίτες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα Αρχή για την Αττική: Η Περιφέρεια Αττικής δίνει «λογαριασμό» μόνο στους πολίτες

Η παράταξη της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Αρχή για την Αττική, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, απαντά σε ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής του Γιάννη Σγουρού, αναφορικά με το προγραμματισμένο έργο κατασκευής μαρίνας στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική είναι μια νέα αυτοδιοικητική παράταξη, που έλαβε πριν από περίπου ένα χρόνο ισχυρή λαϊκή εντολή, να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Αττικής.

Τόσο η παράταξη, όσο και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, δεσμεύονται μόνο από τις προγραμματικές δεσμεύσεις και τις πολιτικές προτεραιότητές τους.

Η δημιουργία μιας σύγχρονης μαρίνας στη Βουλιαγμένη υπηρετεί το αναπτυξιακό μας όραμα για μια Αττική που θα αποτελεί ελκυστικό τουριστικό προορισμό, 12 μήνες τον χρόνο, για τουρίστες με υψηλά εισοδήματα.

Από τη στιγμή που το έργο αυτό τυγχάνει και της αποδοχής της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αλλά και της δημοτικής αρχής, θα το στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Στη στείρα κριτική του κ. Σγουρού και στην αδυναμία του να εξηγήσει πειστικά γιατί άλλαξε θέση σήμερα, σε σχέση με όσα υποστήριζε για τη συγκεκριμένη παρέμβαση το 2018, εμείς προτάσσουμε την προγραμματική μας συνέπεια.

Εμείς δεν δίνουμε λογαριασμό ούτε σε συμφέροντα, ούτε σε κόμματα, παρά μόνον στους πολίτες της Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet