Ολοκληρώθηκε ο πολεοδομικός σχεδιασμός σε περιοχή χιλίων στρεμμάτων στον Δήμο Μαρκοπούλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε ο πολεοδομικός σχεδιασμός σε περιοχή χιλίων στρεμμάτων στον Δήμο Μαρκοπούλου

Κυρώθηκε από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η πράξη εφαρμογής της νότιας επέκτασης του Δήμου Μαρκοπούλου, υπό το συντονισμό του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών και Χωρικού Σχεδιασμού, Αθ. Κατσιγιάννη, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η υπογραφή της πράξης εφαρμογής πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Μαρκοπούλου, Κ. Αλλαγιάννη και του κ. Κατσιγιάννη.

Με τη σχετική πράξη ολοκληρώνεται ο πολεοδομικός σχεδιασμός σε μία περιοχή χιλίων στρεμμάτων και δίδεται μία νέα αναπτυξιακή προοπτική στον Δήμο Μαρκοπούλου. Παράλληλα, αναβαθμίζεται η ακίνητη περιουσία των κατοίκων της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής με αφορμή την κύρωση της πράξης εφαρμογής δήλωσε: «Λύνουμε μια εκκρεμότητα δεκαετίας που κρατούσε εγκλωβισμένους πολλούς ιδιοκτήτες και στερούσε την περιοχή από τα απαραίτητα αναπτυξιακά έργα που θα αναβάθμιζαν τη ζωή των κατοίκων. Παράλληλα δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να αξιοποιήσουν την περιουσία τους. Η προώθηση του πολεοδομικού σχεδιασμού με γρήγορους ρυθμούς, όπως πλέον υλοποιείται στην Περιφέρεια Αττικής, δίνει μία άλλη προοπτική στην Ανατολική Αττική και συνολικά στην Αττική μας, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των κάτοικων της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet