Πλήρης κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής για τα προβλήματα σε Κινέτα και ευρύτερη περιοχή Μεγάρων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πλήρης κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής για τα προβλήματα σε Κινέτα και ευρύτερη περιοχή Μεγάρων

Σε πλήρη ανάπτυξη είναι όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στην Κινέτα και ευρύτερα στην περιοχή των Μεγάρων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Στην περιοχή μεταβαίνει και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία.

Με εντολή του ιδίου, το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κόκκαλη και του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Ελευθέριου Κοσμόπουλου, επιχειρούν στην Κινέτα προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Να σημειωθεί ότι στις επιχειρήσεις λαμβάνουν μέρος πάνω από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συμβάλλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων. Στις προσπάθειες συμμετέχουν και μηχανήματα του Δήμου Μεγαρέων.

Επιπλέον, υπό το συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη, Ελ. Κοσμόπουλου, κλιμάκια της Περιφέρειας έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και σε υποδομές.

Στην περιοχή βρίσκεται και κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο εκτελεί εργασίες απομάκρυνσης πεσμένων καλωδίων, για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Υπενθυμίζεται ότι η ευρύτερη περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης από τον Σεπτέμβριο του 2018, περίοδο κατά την οποία εκδηλώθηκαν και πάλι έντονα καιρικά φαινόμενα.

Με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας. «Για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι αναγκαία η εγρήγορσή όλων μας», σημείωσε, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων της Περιφέρειας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet