Ρ. Δούρου: Η Δύναμη Ζωής είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι ο αγωγός στην Αίγινα θα ολοκληρωθεί
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ρ. Δούρου: Η Δύναμη Ζωής είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι ο αγωγός στην Αίγινα θα ολοκληρωθεί

Σημαντικά, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, έργα της διοίκησης της Δύναμης Ζωής στην Αίγινα επισκέφθηκε η επικεφαλής της παράταξης, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής, αποτελούμενη από τους περιφερειακούς συμβούλους Παναγιώτη Χατζηπέρο και Χρήστο Καραμάνο, τέως αντιπεριφερειάρχες Νήσων και Οικονομικών, αντιστοίχως, καθώς και την περιφερειακή σύμβουλο Κατερίνα Λογοθέτη και την πρ. περιφερειακή σύμβουλο Βούλα Τουτουντζή.

Την αντιπροσωπεία συνάντησαν ο νυν δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς και ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Σαλπέα (της παράταξης του πρώην δημάρχου) και Παντελής Μεθενίτης (επικεφαλής της παράταξης Αλλαγή Πορείας), καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Στέλιος Θεριανός.

Στην επίσκεψη μετείχε αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας, με επικεφαλής τον συντονιστή της, Παναγιώτη Πατσιακό.

Διαπιστώθηκε καθυστέρηση, επί 18 μήνες, της ολοκλήρωσης του αγωγού υδροδότησης του νησιού, καθώς, όπως σημειώνει το γραφείο Τύπου της Δύναμης Ζωής, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 που η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ανέλαβε τα καθήκοντά της, δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να, ολοκληρωθεί το έργο στις 15 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής (απόφαση υπ’ αρ. 1683/2019).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet