Σε έργα της Δύναμης Ζωής στο Αιγάλεω η Ρένα Δούρου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε έργα της Δύναμης Ζωής στο Αιγάλεω η Ρένα Δούρου

Έργα της διοίκησης της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Αιγάλεω επισκέφθηκε η Ρένα Δούρου, μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Γκίκα και τον τέως δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Μπίρμπα, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της παράταξης Δύναμη Ζωής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι προαναφερθέντες επισκέφθηκαν τα ολοκληρωμένα έργα της ενεργειακής αναβάθμισης (led) των δικτύων ηλεκτροφωτισμού και της πυρασφάλειας στο Μπαρουτάδικο (ύψους 750.000 ευρώ), την ανακατασκευασμένη αίθουσα Γυμναστικής στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Εύα Χριστοδούλου» (προϋπολογισμού 244.000 ευρώ), το υπό ανακατασκευή γήπεδο Εδέσσης στο Μπαρουτάδικο (ύψους 800.000 ευρώ), την αναβάθμιση του τμήματος ήπιας κυκλοφορίας της οδού Μάρκου Μπότσαρη (ύψους 244.000 ευρώ), το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης (led) των πυλώνων της νησίδας της Ιεράς Οδού (ύψους 700.000 ευρώ).

Επισκέφθηκαν, επίσης, τον χώρο στην περίμετρο του άλσους δίπλα στα σχολεία και το χώρο του «Πατινάζ», όπου πρόκειται να οικοδομηθεί ο βιοκλιματικός παιδικός σταθμός (πρώην 5ος Κρατικός, προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ), καθώς και τους χώρους παρέμβασης του έργου «Αποκατάσταση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου οδού Σουλίου περιμετρικά του Άλσους» (προϋπολογισμού 600.000 ευρώ).

«Σε μια περίοδο που η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ίσως το μόνο αποκούμπι των πολιτών, τα έργα στους Δήμους είναι ακριβώς εκείνα που βοηθούν στη βελτίωση της ζωής τους, της καθημερινότητάς τους. Ειδικά μάλιστα σε περιοχές όπως αυτές, εδώ κάτω από το ποτάμι, που οι επαγγελματίες της εξουσίας για δεκαετίες θεωρούν ως την πίσω αυλή της Αθήνας, ως τις πόλεις που βγάζουν μόνο ψυκτικούς και τεχνίτες, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό όμως το προδιαγεγραμμένο μέλλον μπορεί να αλλάξει και αλλάζει, όπως το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε, από μια Τοπική Αυτοδιοίκηση με ευθύνη, με αποφασιστικότητα να δουλέψει διαφορετικά, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα για να γίνουν έργα χρήσιμα για τους πολίτες. Έργα σαν αυτά που επισκεφθήκαμε σήμερα, έργα που αποφασίσαμε και ξεκινήσαμε να υλοποιούμε στη θητεία μας στη διοίκηση της Περιφέρειας. Έργα που κάνουν σήμερα τη διαφορά για το αύριο των παιδιών της Δυτικής Αθήνας», παρατήρησε η Ρένα Δούρου, μετά από την επίσκεψή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet