Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος η Λ. Κεφαλογιάννη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος η Λ. Κεφαλογιάννη

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος από τον απερχόμενο αρχηγό του Π.Σ. στρατηγό Π.Σ. ε.α. Βασίλειο Ματθαιόπουλο, στον νέο αρχηγό του Π.Σ., αντιστράτηγο Π.Σ. Στέφανο Κολοκούρη, εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κάτω Κηφισιά, χοροστατούντος της δοξολογίας του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, και παρόντος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και άλλων εκπροσώπων της ελληνικής Πολιτείας και φορέων της Πολιτικής Προστασίας, η αντιπεριφερειάρχης μετέφερε στον νέο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος τις ευχές του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, για καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Εκφράζοντας, παράλληλα, την πεποίθηση ότι η μέχρι σήμερα σταδιοδρομία του, αλλά και η πολύχρονη εμπειρία του, αποτελούν εχέγγυα για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητα του Πυροσβεστικού Σώματος στο μήνυμα του Περιφερειάρχη αναφερόταν: «Για εμάς στην Περιφέρεια Αττικής η Πολιτική Προστασία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία και τον σωστό συντονισμό με όλους τους εντεταλμένους φορείς Πολιτικής Προστασίας της Πολιτείας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Δήμων, στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε στο ακέραιο τη ζωή και την περιουσία των πολιτών της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet