Στην τελική ευθεία η υλοποίηση της Πολιτείας Καινοτομίας στις εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ
Κοινωνία

Στην τελική ευθεία η υλοποίηση της Πολιτείας Καινοτομίας στις εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ

Το χώρο όπου θα δημιουργηθεί η πρώτη Πολιτεία Καινοτομίας, στις παλιές εγκαταστάσεις της «ΧΡΩΠΕΙ», επί της οδού Πειραιώς, επισκέφθηκαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης  Μώραλης.

Στην επίσκεψη, επίσης, παρόντες ήταν ο υφυπουργός Ναυτιλίας, βουλευτής Πειραιά Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Αθανάσιος Κυριαζής, ο Νικόλαος Μανωλάκος, βουλευτής Πειραιά Νέας Δημοκρατίας, η Νόνη Δούνια, βουλευτής Πειραιά Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, βουλευτής Πειραιά Νέας Δημοκρατίας, ο Θοδωρής Δρίτσας, βουλευτής Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, ο  Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιώς (ΕΒΕΠ), ο Δημήτρης Καρύδης, αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά, ο Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, πρόεδρος Γ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και υπηρεσιακά στελέχη.

«Είναι μία σημαντική μέρα σήμερα. Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Δήμα για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για τη δημιουργία της Πολιτείας  Καινοτομίας» είπε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε:

«Η Περιφέρεια θα στηρίξει με κάθε τρόπο την υλοποίησή της, καθώς αναμένεται να συμβάλλει τόσο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής, όσο και στη δημιουργία 2.500 θέσεων εργασίας. Μέσα από την καινοτομία θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, η οποία μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στην προσπάθεια να παραμείνουν οι νέοι στην πατρίδα μας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet