Στην 1η Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας η Περιφέρεια Αττικής
techpress.gr
Κοινωνία

Στην 1η Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας η Περιφέρεια Αττικής

Με την παρουσία της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά σήμερα, 14 Οκτωβρίου, η 1η Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας Beyond 4.0, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή «η έκθεση αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να αναδείξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού των σύγχρονων πόλεων. Μέσα από διαδραστικές και βιωματικές δράσεις θα παρουσιαστούν καινοτόμες εφαρμογές και το όραμα για τη δημιουργία μελλοντικής Ψηφιακής Περιφέρειας, που θα αλλάξει την πραγματικότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο των δράσεων που προγραμματίζονται από την Περιφέρεια Αττικής, σήμερα στις 17:30, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με θέμα: «Παρακολούθηση της νόσου Alzheimer μέσω ψηφιακών εργαλείων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Αττικής (Περίπτερο 13 –θέση C4). Τα εγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί.

Με αφορμή την έναρξη της έκθεσης ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι «βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής είναι η ταχεία μετάβαση στη ψηφιακή εποχή. Θέλουμε η ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι ο κανόνας, το εργαλείο διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους σε συνθήκες κανονικότητας και όχι μόνο σε περιόδους κρίσης. Με σταθερά βήματα και συγκεκριμένες δράσεις συμβάλλουμε στην αξιοποίηση της καινοτομίας προς όφελος των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet