Στο συνέδριο «Επιμελώς Επιχειρείν» ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στο συνέδριο «Επιμελώς Επιχειρείν» ο Γ. Πατούλης

Την πεποίθηση πως η παραγωγικότητα της Αττικής είναι το κλειδί για την ανάκαμψη του συνόλου των οικονομικών μεγεθών της χώρας διατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το συνέδριο «Επιμελώς Επιχειρείν» που διοργανώθηκε από το ΕΒΕΑ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης, υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Αττικής.

Τον περιφερειάρχη υποδέχθηκε στο συνέδριο ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γ. Μπρατάκος, τον οποίο ο κ. Πατούλης συνεχάρη «για το έργο που κάνει τους τελευταίους μήνες» ως νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, εξάροντας τη συμβολή του στη στήριξη των επιχειρήσεων αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά και στη θεσμική ενδυνάμωση των Επιμελητηρίων.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου τοποθετήσεις έγιναν από τον υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ο. Κωνσταντινόπουλο, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Μαμουλάκη και τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Ηλ. Αποστολόπουλου. Στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου μεταξύ των ομιλητών ήταν ο υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γ. Βλάχος.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet