Συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας» για δωρεάν προληπτικούς ελέγχους μαστού σε γυναίκες της Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας» για δωρεάν προληπτικούς ελέγχους μαστού σε γυναίκες της Αττικής

Στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου για την υγεία των πολιτών, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης και η διοικήτρια του Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας», Ο. Μπαλαούρα, υπέγραψαν σχετικό σύμφωνο συνεργασίας, κατά την επίσκεψη του κ. Πατούλη στο Νοσοκομείο.

Ειδικότερα, το σύμφωνο συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών, προβλέπει τη δωρεάν παροχή σε πολίτες της Περιφέρειας Αττικής των εξής εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου:

  1. Ψηφιακές μαστογραφίες.
  2. Υπερηχογραφήματα έγχρωμα υψηλής ευκρίνειας – ελαστογραφία.
  3. Συμπληρωματική εξέταση μαστογραφικού ελέγχου με τομοσύνθεση.

Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας των δύο μερών, θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις ενημέρωσης, καθώς και εκδηλώσεις, συνέδρια, σεμινάρια κ.λπ., που στόχο θα έχουν να καταστήσουν γνωστά στους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής τα οφέλη της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου και τη σημασία τους για τη διατήρηση της υγείας των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet