Τι συζήτησε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης σε τηλεδιάσκεψη με το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τι συζήτησε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης σε τηλεδιάσκεψη με το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών

Ζητήματα που αφορούν στην αποτελεσματικότερη ανάδειξη δράσεων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών από την Περιφέρεια Αττικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης που είχε σήμερα (23/11) ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συζήτηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Χατζηνικολάου, ο αντιπρόεδρος, Τάσος Μπούρας, ο γραμματέας, Γιάννης Φιλιππάκης και ο γενικός διευθυντής, Τάσος Ξιναρής, αποφασίστηκε να καταρτιστεί Σύμφωνο Συνεργασίας, μέσω του οποίου θα τεθούν συγκεκριμένοι σκοποί και συνεργασίες με την Περιφέρεια Αττικής.  

Ο κ. Πατούλης επεσήμανε ότι «ο Τύπος αποτελεί βασικό πυλώνα της δημοκρατίας και κεντρικό άξονα ανάδειξης των τοπικών ζητημάτων και δράσεων. Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει, με συγκεκριμένες δράσεις, στη στήριξή του. Είναι ζωτικής σημασίας η διαφύλαξη του πλουραλισμού και της άμεσης ενημέρωσης των πολιτών».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, Νίκος Χατζηνικολάου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη εξέφρασαν τη ικανοποίηση τους για τη διάθεση της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του κ. Πατούλη να υπάρξει μια δημιουργική συνεργασία σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, την υγεία, το περιβάλλον και την τοπική ανάπτυξη, αναφέρει η διοίκηση της Περιφέρειας.

Τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αναφέρθηκαν και στην υγειονομική κρίση από την οποία, όπως τόνισαν έχουν  πληγεί και οι εφημερίδες, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet