Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Ραφήνα επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Ραφήνα επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το οποίο έχει στηθεί στην Ραφήνα επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη μοιράστηκαν δώρα και ζωγραφιές στα μικρά παιδιά που επισκέφθηκαν το σπίτι του Άη Βασίλη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ενώ ενισχύθηκε ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός και στολισμός του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Όπως επισήμανε ο κ. Πατούλης, «τις άγιες αυτές ημέρες είμαστε εδώ μαζί με τους πολίτες και τα μικρά παιδιά μιας πολύπαθης περιοχής, η οποία προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Καθημερινά, με πράξεις, αποδεικνύουμε ότι είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού και την κεντρική διοίκηση, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις προκειμένου να επιτευχθεί η θωράκιση και αναβάθμιση της περιοχής.

»Η φυσική μας παρουσία, όποτε χρειαστεί, είναι δεδομένη προκειμένου να  συμβάλλουμε στην αποκατάσταση, τόσο των πληγέντων, όσο και του αστικού ιστού.

»Εύχομαι σε όλους τους πολίτες καλές γιορτές με υγεία και ευημερία».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ο κ. Πατούλης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς, τον πρόεδρο της ΔΟΠΑΠ, Σπύρο Λουκάτο, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Κατσουλάκη, τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Φίλιππος Καβουνίδης», Γεράσιμο Βουδούρη, καθώς και με δημοτικούς συμβούλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet