Τρόφιμα και υγειονομικό υλικό παρέδωσε στο Γηροκομείο Αθηνών η Περιφέρεια Αττικής
Κοινωνία

Τρόφιμα και υγειονομικό υλικό παρέδωσε στο Γηροκομείο Αθηνών η Περιφέρεια Αττικής

Παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης 31 Μαρτίου στο Γηροκομείο Αθηνών σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού και τροφίμων για την ενίσχυση της προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στη δομή.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 10.000 γάντια, 3.000 μάσκες προστασίας και περίπου 650 συσκευασίες αντισηπτικού υλικού (gel αντισηπτικό των 80 και 500 ml και υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια). Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την εταιρεία «Μασούτης», παραδόθηκε ικανή ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και υγιεινής (ζυμαρικά, φρυγανιές, ζάχαρη, αλάτι, καφέ, υπνοσέντονα, κρεμοσάπουνα, μωρομάντηλα κ.ά.). Το υλικό παρέλαβε ο διευθυντής του γηροκομείου, Κ. Κεραμίδας.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, θα μεταβεί στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες είμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων και του νοσηλευτικού προσωπικού. Τις δύσκολες αυτές ώρες είμαστε στη πρώτη γραμμή μιας εθνικής μάχης, που απαιτεί συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, με όσα μέσα διαθέτουμε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet