Χρυσό και ασημένιο βραβείο για την Περιφέρεια Αττικής στον φετινό θεσμό των TourismAwards
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις-Αγορά

Χρυσό και ασημένιο βραβείο για την Περιφέρεια Αττικής στον φετινό θεσμό των TourismAwards

Διπλή σημαντική διάκριση για τις ψηφιακές παραγωγές που προβάλλουν την Αττική ως τουριστικό προορισμό απέσπασε η Περιφέρεια Αττικής στον φετινό θεσμό των Tourism Awards.

Ειδικότερα, σε μία λιτή αλλά λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, παρέλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Video Content. Με 11 αφηγηματικά και θεματικά videos, που σκηνοθέτησαν οι Θ. Παπαδουλάκης και Μ. Ντούζα, σε παραγωγή της εταρείας Steficon και σε ένα μέρος της Indigo View, αναδείχθηκαν μοναδικές εικόνες και προορισμοί της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής απέσπασε και το ασημένιο βραβείο για την καμπάνια «Launching Attica as a tourist destination brand» στην κατηγορία Destination management/Destination branding, μία σημαντική διάκριση που βάζει με δυναμική την Αττική στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Μαζί με την Περιφέρεια Αττικής βραβεύθηκε και η εταιρεία Steficon, που ανέλαβε την παραγωγή των ψηφιακών παραγωγών. Τα βραβεία παρέλαβε ο Μιχάλης Σαραντινός, διευθύνων σύμβουλος της Steficon.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού, Θ. Κουτσογιαννόπουλος.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τις τιμητικές βραβεύσεις επισημαίνοντας τα εξής:

«Οι δύο αυτές πολύ σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύουν την προσπάθεια που κάνουμε ως Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να επαναπροσδιορίσουμε την τουριστική ταυτότητα της Αττικής, ως μια αιώνια μητρόπολη του κόσμου, έναν σύγχρονο, κοσμοπολίτικο, ασφαλή τουριστικό προορισμό, που προσφέρει αυθεντικές τουριστικές εμπειρίες, πολλαπλές επιλογές, σε ποικίλα κοινά, 12 μήνες τον χρόνο. Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η υγειονομική κρίση, είμαι αισιόδοξος ότι το 2021 θα δώσει την ευκαιρία στον τουρισμό μας να ζωντανέψει, και ότι η Αττική θα κερδίσει άξια τη θέση της μεταξύ των πλέον δημοφιλών διεθνώς προορισμών. Στη χρονιά που πέρασε εστιάσαμε στην προσαρμογή της στρατηγικής μας στις προκλήσεις του Ψηφιακού Τουρισμού, αλλά και στις νέες επιλογές του τουριστικού κοινού όπως αυτές διαμορφώνονται οδεύοντας προς τη μετά-COVID εποχή. Η ασφάλεια των ταξιδιωτών της Αττικής παραμένει στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών μας και τη φετινή χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet