3.500 νοικοκυριά για 5η ημέρα χωρίς ηλεκτρικό στην Αττική
reader.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

3.500 νοικοκυριά για 5η ημέρα χωρίς ηλεκτρικό στην Αττική

Για πέμπτη ημέρα μετά το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια» παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα 3.500 νοικοκυριά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν οι εργασίες από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις επτά περιοχές που για ακόμα ένα 24ωρο είναι χωρίς ρεύμα.

Ειδικότερα, όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής 19/2 ο ΔΕΔΔΗΕ, οι εργασίες των συνεργείων του συνεχίστηκαν σε Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών, καθώς η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους  ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

ΔΕΔΔΗΕ: Αφαίρεση της Χρέωσης Δικτύου Διανομής Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι αφαιρεί από τους λογαριασμούς χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, η χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές.

Η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet