Επίτιμος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Γιάννης Σγουρός
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Επίτιμος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Γιάννης Σγουρός

Ο κ. Γιάννης Σγουρός ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Στη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΝΠΕ για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΕΝΠΕ για τη περίοδο 2019-2023, ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Αγοραστός απένειμε στον κ. Γιάννη Σγουρό τιμητική πλακέτα για τη θητεία του στην ΕΝΠΕ ως πρόεδρος την περίοδο 2011-2014 και α΄ αντιπρόεδρος την περίοδο 2014-2019.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Σγουρός ανέφερε: «Αγαπητοί συνάδελφοι, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τον πρόεδρο κ. Κ. Αγοραστό, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ για αυτή την τιμητική πρόταση και βράβευση ως επίτιμος πρόεδρος. Λένε, διά της προωθήσεως η έξωση. Εγώ δεν έχω σκοπό να τα εγκαταλείψω, θα συνεχίσω για να μπορώ να βασανίζω ευχάριστα αυτούς οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει τι εστί περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

»Εμείς λύνουμε τα προβλήματα των πολιτών, όχι των κομμάτων. Προσέξτε το αυτό, όσο τα κόμματα θα είναι μέσα στην Αυτοδιοίκηση θα πηγαίνουμε χάλια, όσο τα κόμματα θα είναι έξω θα πηγαίνουμε καλά.

»Να είστε καλά. Καλή επιτυχία σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet