Η Οικολογική Συμμαχία συμμετέχει στην πορεία για το Πολυτεχνείο
Πολιτική

Η Οικολογική Συμμαχία συμμετέχει στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Η περιφερειακή παράταξη Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην πορεία για την επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Σε ανακοίνωσή της η Οικολογική Συμμαχία επισημαίνει:

Η Οικολογική Συμμαχία συμμετέχουμε δυναμικά στην πορεία για την επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17 Νοέμβρη 2019.

Απέναντι στο κυβερνητική αστυνομοκρατία, αντιπαραθέτουμε τη μη βία, τη μη επιβολή, τον αυτό-περιορισμό και την μη επικυριαρχία, την αυτογνωσία των ορίων, την πειθώ, την αλληλεγγύη και, εν κατακλείδι, την οικολογική μεταστροφή της κοινωνίας.

Επιλέγουμε το δύσκολο έργο της διεκδίκησης της οικολογικής μεταστροφής τόσο μέσα από τους θεσμούς όσο και στον δρόμο, δίπλα στα κινήματα, για να φωνάξουμε για όσους και όσα δεν έχουν φωνή και δικαιώματα, για τα ρέματα και τα δάση, για τους αιγιαλούς και για τα ζώα, για τους οικότοπους και τους βιότοπους, για τον πεζό, τον ποδηλάτη και τους διαφορετικούς.

Για την οικολογική μεταστροφή απέναντι στην κουλτούρα της αντιπεριβαλλοντικής «ανάπτυξης», της εμπορευματοποίησης και του εμπορίου!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet