Λ. Κεφαλογιάννη προς Γ. Καραμέρο: H στοχοποίηση προσώπων υποκινούμενη από «άλλα» κίνητρα είναι ανήθικη
Κοινωνία

Λ. Κεφαλογιάννη προς Γ. Καραμέρο: H στοχοποίηση προσώπων υποκινούμενη από «άλλα» κίνητρα είναι ανήθικη

Με αφορμή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο, στην οποίο παρέθεσε τέσσερις προτάσεις προς τη δημοτική αρχή για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης που έφερε η πανδημία και στην οποία έγινε άμεση αναφορά στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Βόρειου Τομέα και προσωπικά στην αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη περί «πολιτικής αδράνειας και αποχής, παρότι οι υπηρεσίες της Π.Ε. φιλοξενούνται στο Μαρούσι», η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα απαντά.

Ειδικότερα, η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Με έκπληξή μου διαπίστωσα να γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ενωμένο Μαρούσι. Με τα όσα αναφέρονται, έχω να επισημάνω τα εξής:

Θεωρώ, εάν όχι ακατανόητη, τουλάχιστον παντελώς πολιτικά άστοχη την εμπλοκή του ονόματός μου στην εν λόγω ανακοίνωση.

Είναι αδιανόητο, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών να ενημερώνεται μέσω ανακοινώσεων για προτάσεις που ουδέποτε έχουν συζητηθεί εκ των προτέρων. Ο επικεφαλής της παράταξης κύριος Καραμέρος δεν έχει επιδιώξει ουδέποτε την επαφή ή τη συνεργασία μαζί μου, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να με στοχοποιήσει με χαρακτηρισμούς.

Η πανδημία της Covd-19 είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με προτάσεις «πυροτεχνήματα». Ο κύριος Καραμέρος το γνωρίζει καλά αυτό αφού ως aντιπεριφερειάρχης επί σειρά ετών φέρει την υπογραφή και την ευθύνη της ατυχούς επιλογής του συγκεκριμένου κτηρίου, που επιδεινώνει περαιτέρω την ήδη δύσκολη λειτουργία των υπηρεσιών μας.

Η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα είναι ήδη επιφορτισμένη με πλήθος αρμοδιοτήτων που ο κύριος Καραμέρος, επίσης γνωρίζει.

Η κοντή μνήμη του κυρίου Καραμέρου με υποχρεώνει να του θυμίσω ότι από την έναρξη της πανδημίας η Περιφέρεια Αττικής έχει στηρίξει όχι μόνο τον Δήμο Αμαρουσίου, αλλά και όλους τους Δήμους του Βόρειου Τομέα με μέσα αυτοπροστασίας, με τον συντονισμό δράσεων σε συνεργασία με τους Δήμους όπως η καθημερινή διανομή γευμάτων προς τις ευπαθείς ομάδες, μέσω της γραμμής υποστήριξης 1110, ενισχύοντας την ψηφιακή εξυπηρέτηση κοκ. Το να μην γνωρίζει κανείς είναι θεμιτό. Το να έχει κανείς φαεινές ιδέες και αφανείς δρώντες το ελάχιστο είναι ανεύθυνο. Το να επιλέγει, όμως, τη στοχοποίηση προσώπων υποκινούμενη από “άλλα” κίνητρα είναι ανήθικο και ασφαλώς δεν ευνοεί την εποικοδομητική συνεργασία, ούτε τον πολιτικό πολιτισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet