Με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής

Η υλοποίηση εμβληματικών έργων σε αναπτυξιακό επίπεδο, αλλά και η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών για την υγεία των πολιτών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή, ενώ έγινε και αναφορά σε συγκεκριμένα έργα, όπως είναι το κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και η λειτουργία ΚΕΠ Υγείας, το οποίο μάλιστα θα λειτουργήσει ως πιλότος και για άλλους Δήμους της Αττικής. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, καθώς και σε έργα ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και πρόσθεσε ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ως Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους Δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων προς όφελος των πολιτών. Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η πρόληψη υγείας αποτελούν ύψιστες προτεραιότητες» τόνισε.

Στη συνάντηση συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου, και υπηρεσιακά στελέχη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet