Ρ. Δούρου: Η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελείωσε, αλλά με τον χρυσαυγιτισμό δεν έχουμε τελειώσει
Πολιτική

Ρ. Δούρου: Η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελείωσε, αλλά με τον χρυσαυγιτισμό δεν έχουμε τελειώσει

Για «απαράδεκτη πρόταση ψηφίσματος» την οποία η διοίκηση της Περιφέρειας άφησε να συζητηθεί στη σημερινή (27/10) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κάνει λόγο η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, τέως περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Δούρου αναφέρει:

Σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι μάσκες έπεσαν. Ογδόντα χρόνια από το «ΟΧΙ» του λαού μας στον ναζισμό, η διοίκηση της Περιφέρειας δέχθηκε να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο μια απαράδεκτη πρόταση ψηφίσματος του Θ. Τζήμερου που στην ουσία ξεπλένει τον ναζισμό.

Είναι ντροπή η διοίκηση που μέχρι σήμερα δεν έχει σφραγίσει τα γραφεία της παράταξης της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, που ακύρωσε τις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Αθήνας και που κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του K. Κατσίφα, να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα την ακροδεξιά για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.

Τέτοιες επιλογές δεν είναι ούτε αθώες, ούτε τυχαίες. Δεν πλήττουν απλώς το κύρος του συλλογικού αντιπροσωπευτικού οργάνου που είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν πλήττουν μια παράταξη. Πλήττουν τη Δημοκρατία. Αποδεικνύοντας ξανά ότι για τη σημερινή διοίκηση ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία είναι μια «λεπτομέρεια» άνευ σημασίας. Αποδεικνύονται ότι η Αντίσταση σε κάθε έκφανση του ναζισμού παραμένει επίκαιρη. Γιατί η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελείωσε, αλλά με τον χρυσαυγιτισμό δεν έχουμε τελειώσει…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet