Έτοιμο να δεχθεί το κοινό το ανοικτό θέατρο στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Έτοιμο να δεχθεί το κοινό το ανοικτό θέατρο στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του κεντρικού ανοιχτού θεάτρου που βρίσκεται εντός του μητροπολιτικού πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ενόψει και της επικείμενης επαναλειτουργίας των θεάτρων και των λοιπών πολιτιστικών δραστηριοτήτων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αποκατάσταση του θεάτρου έγινε, από τον φορέα διαχείρισης του πάρκου, μετά από σχετική αρχιτεκτονική μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας του φορέα, με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον, την εναρμονισμένη ενσωμάτωση των χρωμάτων με τον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου και με σκοπό την εξασφάλιση μιας όμορφης εμπειρίας για τους θεατές των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης του πάρκου ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισήμανε:

«Το Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” μετεξελίσσεται σε ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο, σε έναν χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης, για όλους τους πολίτες της Αττικής οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας.

»Οι θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενήσει ο ανακαινισμένος χώρος του μητροπολιτικού πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του πάρκου να απολαύσουν ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα, σε έναν χώρο όμορφο, καθαρό και λειτουργικό. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι πολίτες της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet