Ρ. Δούρου: Ζήτησε (και θα λάβει) πλήρη απολογισμό από τον Γ. Σγουρό
Περιφέρεια Αττικής

Ρ. Δούρου: Ζήτησε (και θα λάβει) πλήρη απολογισμό από τον Γ. Σγουρό

Η εκλεγμένη περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ζήτησε, μέσω επιστολής, από τον απερχόμενο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό την πλήρη ενημέρωση της νέας περιφερειακής αρχής για τα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια, ώστε η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής να αποτελέσει μια σύννομη διαδικασία. Άμεση ήταν η απάντηση του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, ο οποίος, μέσω επιστολής, παραπέμπει στα ήδη δημοσιευμένα στοιχεία και δηλώνει διαθέσιμος για οποιαδήποτε αναλυτική ενημέρωση. Ακολουθούν οι σχετικές επιστολές:

Η επιστολή της κ. Ρένας Δούρου

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2014

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχα,

Σας απευθύνω την παρούσα επιστολή ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής. Σαράντα ημέρες μετά από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών και την επικράτηση της Περιφερειακής παράταξης «Δύναμης Ζωής» θα επιθυμούσαμε κύριε Περιφερειάρχα, όσο το δυνατόν συντομότερο, να είχαμε μία πλήρη ενημέρωση σε ό,τι αφορά τα εκκρεμή καθώς και τα τρέχοντα ζητήματα της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα θα επιθυμούσαμε να έχουμε μία εμπεριστατωμένη καταγραφή σε ό,τι αφορά τα υπό εξέλιξη ζητήματα του νέου ΕΣΠΑ, του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης (ΣΕΣ) σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής, τις εξελίξεις στα ζητήματα αρμοδιότητας του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), του οποίου προεδρεύει ο Περιφερειάρχης Αττικής, συγκεκριμένα στοιχεία αναφορικά με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς επίσης και μια αναλυτική καταγραφή όλων των οικονομικών στοιχείων της Περιφέρειας.

Έναν πλήρη δηλαδή απολογισμό του έργου των τελευταίων 3,5 ετών στην Περιφέρεια Αττικής, έτσι ώστε η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής να αποτελέσει μια σύννομη διαδικασία επ΄ ωφελεία των πολιτών της Αττικής.

Με εκτίμηση,

Ρένα Δούρου
Εκλεγμένη Περιφερειάρχης Αττικής

Η επιστολή του κ. Γιάννη Σγουρού

Αξιότιµη κυρία ∆ούρου,

Έλαβα την ευγενική επιστολή σας σχετικά µε την προετοιµασία της διαδικασίας παράδοσης – παραλαβής στην Περιφέρεια Αττικής και θα ήθελα να ευχηθώ και πάλι µία δηµιουργική και εποικοδοµητική θητεία, επ΄ ωφελεία των πολιτών της Αττικής.

Σηµειώνω ότι όλα τα στοιχεία, τόσο για το νέο ΕΣΠΑ, όσο και για τον Ε∆ΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής, είναι από καιρό δηµοσιευµένα στους σχετικούς ιστότοπους. Ειδικά για το νέο ΕΣΠΑ η σχετική διαδικασία δηµόσιας διαβούλευσης µε όλους τους φορείς λήγει την 16η Ιουλίου 2014.

Τέλος, θα είµαστε στη διάθεσή σας, εφόσον το επιθυµείτε, να σας ενηµερώσουµε πλήρως, µε αναλυτικά και επικαιροποιηµένα στοιχεία για όλα τα θέµατα, σε εύλογο χρονικό διάστηµα.

Με εκτίµηση,

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet