Σε Αίγινα και Αγκίστρι ο Γιάννης Σγουρός
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Σε Αίγινα και Αγκίστρι ο Γιάννης Σγουρός

Την Αίγινα και το Αγκίστρι επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο των προεκλογικών του συναντήσεων.

Τον κ. Σγουρό και τους συνυποψηφίους του συνδυασμού του που τον συνόδευαν υποδέχθηκε στο κτήριο του παλιού δημαρχείου της Αίγινας ο δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης με τον οποίο συζήτησαν για τα προβλήματα του νησιού και τον τρόπο με τον οποίο η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να συνεισφέρει στην επίλυσή τους.

Ο Γιάννης Σγουρός επισκέφθηκε στη συνέχεια το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού και τη δεξαμενή στο Λεόντι της Αίγινας, έργα για τα οποία, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του, οι βάσεις μπήκαν κατά τη δική του θητεία.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής επισκέφθηκε το γειτονικό Αγκίστρι όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού, Ιωάννη Αθανασίου, και άλλους υποψηφίους, διάφορους φορείς και πολίτες.

«Οι νησιωτικές περιοχές της Αττικής λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, αντιμετωπίζουν σημαντικά ανοικτά προβλήματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα, αλλά και την αναπτυξιακή τους προοπτική. Δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις τα προβλήματα αυτά να επιλύονται χάρη σε έργα που ξεκίνησαν στη θητεία μας, όπως είναι αυτό της υδροδότησης της Αίγινας που βαίνει προς επίλυση με την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα ήταν και είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας», σημείωσε σχετικά σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet