Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο (11/3)
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο (11/3)

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και 5:00 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων επί  των οδών Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου:

  1. Έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Σμύρνης για το έργο: «Κατασκευή 7ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Νέας Σμύρνης (οδός Σινώπης)», συνολικού προϋπολογισμού 2.300.084.00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το ερευνητικό πρόγραμμα «Ερευνητική συνδρομή στην Περιφέρεια Αττικής ως προς την προοπτική αξιοποίησης για περπάτημα και ποδήλατο εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών γραμμών. Το παράδειγμα της γραμμής Αγ. Ανάργυροι-Λαύριο», συνολικού προϋπολογισμού 246.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κηφισιάς για τo έργο: «Συντήρηση και επισκευή οδοστρώματος οδών πρόσβασης στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Κηφισιάς “ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ” από την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας» συνολικού προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  4. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου για το έργο με τίτλο «Αναβάθμιση Γηπέδων Ποδοσφαίρου Αλίμου» συνολικού προϋπολογισμού 599.867,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  5. Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής πρότασης σε Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και έγκριση όρων Προγραμματικής Σύμβασης για το Έργο «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ και Δημιουργία ΧΥΤΥ Κυθήρων και Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων» προϋπολογισμού 5.477.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  6. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Ηλιούπολης» συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  7. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Επανασφάλτωση της Λεωφόρου Ελευθερίας (Αμφιθέας) του Δήμου Αλίμου» συνολικού προϋπολογισμού 350.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  8. Έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Δάφνης – Υμηττού για το έργο: «Ανάπλαση για την αναζωογόνηση υποβαθμισμένων περιοχών Δήμου Δάφνης-Υμηττού», συνολικού προϋπολογισμού 11.200.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  9. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου» συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  10. Έγκριση όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το έργο: «Βιοκλιματική ανάπλαση οδών και δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής», με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  11. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή ασφαλτικών ταπήτων στη ΔΚ Καματερού» συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  12. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα οδών του Δήμου Ιλίου» συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Λ. Αθανασιάδη.
  13. Διοργάνωση LOCAL EVENT 2014 στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης της Eυρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων (ΟPEN DAYS) με εισηγήτρια την αντιπεριφερειάρχη Α. Παπαδημητρίου–Τσάτσου.
  14. Λύση της σύμβασης της μελέτης «Βελτίωση επαρχιακής οδού Νο 58 Γαλατά – Λεμονοδάσους προς Ερμιόνη, από Γαλατά μέχρι τα όρια του Ν. Πειραιά με το Ν. Αργολίδας» προεκτιμώμενης αμοιβής 200.000,00  ευρώ με Φ.Π.Α. με ανάδοχο τα συμπράττοντα τεχνικά γραφεία «ΧΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ – ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Δ. Κατσικάρη.
  15. Οργάνωση Ημερίδας από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας, με εισηγήτρια την αντιπεριφερειάρχη Χρ. Κισκήρα.
  16. Ορισμός εκπροσώπων Περιφέρειας Αττικής στα ΚΕ.Π.Ε.Ν., με εισηγήτρια την αντιπεριφερειάρχη Χρ. Κισκήρα.
  17. Ανάκληση της υπ’αριθμ. 80/2014 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με εισηγήτρια την αντιπεριφερειάρχη Λ. Βασιλάκου.
  18. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 33/2014 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Μ. Βασιλάκη.
  19. Έγκριση σκοπιμότητας για συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε υποβολή πρότασης έργου ως εταίρος στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων H2020-ICT-2014-1/Topic ICT-07-2014 «Προηγμένες Υποδομές και Υπηρεσίες Υπολογιστικού Νέφους (Advanced Cloud Infrastructures and Services)» – HORIZON 2020, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Ανδρουλακάκη.
  20. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση Φαληρικού Όρμου» της Περιφέρειας Αττικής, με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Ι. Προμπονά.
  21. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) της Δ.Ε. Ν. Ερυθραίας του Δ. Κηφισιάς της Περιφέρειας Αττικής, με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Ι. Προμπονά.
  22. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τροποποίηση υφιστάμενου κομβικού σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE με κωδικό θέσης 1405078 ΔΑΡΔΙΤΣΑ επί κτιρίου ΟΤΕ και επί εδάφους στη θέση Δαρδίτσα στο Δήμο Τροιζηνίας της Περιφέρειας Αττικής, με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Ι. Προμπονά.
  23. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου Αναβάθμισης του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου της ΔΕΣΦΑ ΑΕ που λειτουργεί στη νήσο Ρεβυθούσα του νομού Αττικής, με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο Ι. Προμπονά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet