Συνεχής ενημέρωση του Γ. Πατούλη για τις ζημιές από πτώσεις δένδρων στην Αττική
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συνεχής ενημέρωση του Γ. Πατούλη για τις ζημιές από πτώσεις δένδρων στην Αττική

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επικοινώνησε με τη ΔΕΔΗΕ προκειμένου να έχει μία συνολική εικόνα για το εύρος των ζημιών που προκλήθηκαν σε Δήμους της Αττικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΔΕΔΔΗΕ, Μ. Καλαμπόκα, σημειώθηκαν πτώσεις δένδρων σε καλώδια και μικρές βλάβες κυρίως στα Βόρεια Προάστια, όπως το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, η Κηφισιά, αλλά και στη Σαρωνίδα, την Ανάβυσσο και τη Νέα Μάκρη.

Ωστόσο του επισημάνθηκε ότι τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, είναι από το πρωί στα σημεία που έχουν σημειωθεί ζημιές και εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάστασή τους, η οποία εκτιμάται ότι μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους εργαζόμενους στη ΔΕΔΔΗΕ αλλά και την Πυροσβεστική για τις προσπάθειες που κάνουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες προς όφελος των πολιτών και επισήμανε:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη ΔΕΔΔΗΕ, ευτυχώς οι βλάβες που προκλήθηκαν σε Δήμους της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας είναι μικρής έκτασης. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος στο οδικό δίκτυο από τις πτώσεις δένδρων και ότι σε όλα τα σπίτια έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ένα αυτονόητο και βασικό αγαθό.

»Οι πολίτες της Αττικής δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε δίπλα τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet