Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης επισκέφθηκε η περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης επισκέφθηκε η περιφερειάρχης Αττικής

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου βρέθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, τηρώντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, την υπόσχεση που τους είχε δώσει κατά την τελευταία της επίσκεψη στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Τη συνόδευε η γενική γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Αικατερίνη Καντεράκη, η οποία προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS, μετά από ενέργειες της Περιφέρειας.

Την περιφερειάρχη Αττικής και τη γ.γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός, ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας, o διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, Πέτρος Παπαδάκης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτριος Βάττης.

Στο σπίτι που βρέθηκε η περιφερειάρχης μίλησε με τα παιδιά, που της προσέφεραν μια μεγάλη πασχαλινή κάρτα, που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Τέλος η περιφερειάρχης ανανέωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «την επιθυμία της, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία, να στηρίζουν, όποτε μπορούν, την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του έργου που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet