Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην περιφερειάρχη Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην περιφερειάρχη Αττικής

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας έψαλαν σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, μικροί και μεγάλοι στην Περιφέρεια Αττικής και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, η οποία αντευχήθηκε σε όλους και προσέφερε κεράσματα και δώρα.

Από νωρίς της Παρασκευής στα γραφεία της Περιφέρειας ακούστηκαν τα κάλαντα των παιδιών του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant – ΝΙΚΗ, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», καθώς και του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα».

Αργότερα σειρά πήραν οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το Μουσικό Σχολείο Αθηνών, που τραγούδησαν γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Στη συνέχεια, η παιδική χορωδία – ορχήστρα «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας και της Μαρίας Κιοσκέρογλου και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου – Ταύρου έψαλαν τα δικά τους κάλαντα στην περιφερειάρχη.

Η εορταστική ημέρα έκλεισε, και φέτος, με τους κρητικούς χορούς και τα ιδιαίτερα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Ελλάδος. Τηρώντας την άτυπη παράδοση και φέτος, ο πρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Κιαγιαδάκης, δεν παρέλειψε να κάνει τις δικές του ευχές, αφιερώνοντας μία μαντινάδα στην περιφερειάρχη: «Στη Ρένα Δούρου σήμερα ήρθαμε άνευ όρων και βάλαμε υπογραφή… “Όμιλος Βρακοφόρων”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet