Γ. Σγουρός: Κουρελόχαρτα οι δεσμεύσεις Δούρου για τον αποτεφρωτήρα
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Κουρελόχαρτα οι δεσμεύσεις Δούρου για τον αποτεφρωτήρα

«Ανέκδοτο» χαρακτηρίζει τη στάση της περιφερειακής Αρχής Αττικής αναφορικά με την παραχώρηση του Απροτεφρωτήρα Ιατρικών Αποβλήτων σε ιδιώτη ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Σγουρός σημειώνει ότι η νυν περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ήταν πριν αναλάβει τη διοίκηση της Περιφέρειας «ανένδοτη» για τον δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ενώ τώρα οι δεσμέυσεις της για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και την απομάκρυνση του Αποτεφρωτήρα Ιατρικών Αποβλήτων έχουν μετατραπεί σε «κουρελόχαρτα».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Γ. Σγουρός: Ο «ανένδοτος» που έγινε ανέκδοτο

Με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα της παραχώρησης σε ιδιώτη για τα επόμενα 3+3 χρόνια του Αποτεφρωτήρα Επικινδύνων Ιατρικών Αποβλήτων (σ.σ. «Καυτή» αντιπαράθεση Ρ. Δούρου – Γ. Σγουρού για τον αποτεφρωτήρα), ο Γιάννης Σγουρός έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Όταν ο “ανένδοτος” για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων γίνεται ανέκδοτο.

»Όταν οι δεσμεύσεις που δίνονταν προεκλογικά με τη σέσουλα για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και την απομάκρυνση του Αποτεφρωτήρα Ιατρικών Αποβλήτων μετατρέπονται σε κουρελόχαρτα.

»Τότε η ένδεια επιχειρημάτων οδηγεί σε θλιβερές ανακοινώσεις που βρίθουν εμπάθειας, σαν αυτές της έμμισθης αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ.

»Ο κατήφορος της περιφερειακής Αρχής βέβαια, δεν μας προξενεί εντύπωση. Ο πανικός τους μπροστά στην αλήθεια που αποκαλύπτουμε είναι έκδηλος. Γι΄ αυτό άλλωστε στις ανακοινώσεις τους δεν γίνεται ούτε λόγος για την ταμπακιέρα.

»Είμαστε βέβαιοι ότι οι φαύλες επιθέσεις των “δορυφόρων” της κας Δούρου θα συνεχιστούν με την ίδια, εάν όχι περισσότερη ένταση.

»Δεν είναι όμως ικανές να αποκρύψουν την πραγματικότητα, ούτε πολύ περισσότερο να γεφυρώσουν τη χαοτική απόσταση μεταξύ λόγων και έργων που τους διακρίνει».

Υ.Γ. Σημειώνεται ότι τα μέλη της προηγούμενης Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ είχαν παραιτηθεί από κάθε αντιμισθία.

Υ.Γ. 2 Όταν καταλήξουν στο ακριβές νούμερο που θα είναι το κέρδος των πολιτών από τις νέες συμβάσεις που υπέγραψαν να μας το πουν και μας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet