Κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις Γ. Πατούλη και Θ. Αμπατζόγλου
Πρόσωπα

Κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις Γ. Πατούλη και Θ. Αμπατζόγλου

Κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις του περιφερειάρχη Αττικής και τέως δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη και του νυν δημάρχου της πόλης, Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Με αφορμή τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε πρόσφατα ότι «απαιτούμε την επίσπευση των εργασιών από την Περιφέρεια Αττικής», κάτι που φαίνεται να δημιούργησε εκνευρισμό στον περιφερειάρχη. Έτσι, ο κ. Πατούλης έσπευσε να απαντήσει ότι ως δήμαρχος είχε προωθήσει «συστηματικά τη διεκδίκηση και υλοποίηση του έργου», αλλά και ως περιφερειάρχης, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, έχει προχωρήσει σε σειρά συγκεκριμένων κινήσεων για να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα. Πρόσθεσε δε, με νόημα, ότι «Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου δεν χρειάζεται ούτε να ανησυχεί, ούτε και να απαιτεί την ολοκλήρωση του έργου»

Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Αμπατζόγλου «αδειάζει» την πρώην διοίκηση Αμαρουσίου. Αρκετές φορές, από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, αφήνει κάποιες «αιχμές» για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, όπως για παράδειγμα στο κομμάτι των οικονομικών, δίνοντας «όπλα» στους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Πατούλη, που περιμένουν στη… γωνία κάθε ευκαιρία για να πλήξουν τον πολιτικό αντίπαλό τους, που πλέον χειρίζεται τις τύχες της Περιφέρειας Αττικής.

Και το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι ο βασικός «κορμός» στη διοίκηση του νέου δημάρχου Αμαρουσίου απαρτίζεται από στελέχη που υπηρέτησαν σε θέσεις ευθύνης και κατά τη διάρκεια της διοίκησης του κ. Πατούλη στον συγκεκριμένο Δήμο, συμμετέχοντας σε όσα θετικά και όσα αρνητικά συνέβησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα…

Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πώς θα εξελιχθεί, τελικώς, το αμέσως επόμενο διάστημα η σχέση των κ.κ. Πατούλη και Αμπατζόγλου, με δεδομένο ότι το Μαρούσι έχει μπροστά του αρκετές και μεγάλες προκλήσεις να αντιμετωπίσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet