Ο Γιάννης Σγουρός «δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί» την περιφερειάρχη Αττικής
Πρόσωπα

Ο Γιάννης Σγουρός «δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί» την περιφερειάρχη Αττικής

Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει την περιφερειάρχη Αττικής ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Αττική, Γιάννης Σγουρός. Ο τέως ομόλογος της κας Ρένας Δούρου πολύ πριν ανανεώσει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του ρόλου του περιφερειάρχη στις εκλογές του 2019 («Θα είμαι “παρών” και το 2019» δηλώνει ο τ. περιφερειάρχης Γ. Σγουρός) είχε αρχίσει τον αγώνα αποδόμησης της σημερινής περιφερειακής Αρχής.

Και η αλήθεια είναι ότι, προς το παρόν, δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα σε αυτήν την προσπάθεια, αφού -όπως και ο ίδιος υποστηρίζει στις συχνές ανακοινώσεις του- η κα Ρ. Δούρου φροντίζει αφ’ ενός να «ανακρούει πρύμναν» σε πολλά από αυτά που υποστήριζε προεκλογικώς κι αφ’ ετέρου να κινείται πάνω-κάτω στις «ράγες» που είχε βάλει ο ίδιος ο Γιάννης Σγουρός κατά τη διάρκεια που είχε το «πηδάλιο» της Περιφέρειας Αττικής, ωστόσο με έναν τρόπο που ουσιαστικά «καίει» τα πιθανά οφέλη που θα προέκυπταν, όπως υποστηρίζει ο τέως περιφερειάρχης.

Βέβαια, ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες περιφερειακές εκλογές είναι μακρύς και πολιτικά πυκνός, αλλά σε κάθε περίπτωση το αθλητικό παρελθόν του Γ. Σγουρού του εξασφαλίζει τη… φόρμα και την αντοχή που χρειάζεται προκειμένου ν’ αντέξει στις συνθήκες του αγώνα.

Εξάλλου, ως πρώην καλαθοσφαιριστής, αλλά και προπονητής στο συγκεκριμένο άθλημα, γνωρίζει καλά και από «σκριν» και από «καρφώματα», ενώ η εμπλοκή του με τα θέματα της άρσης βαρών τον έχει «προικίσει» με την ικανότητα να στέκεται άνετα κάτω από την… μπάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet