Σωτήρη, Νίκο σας αγαπάμε, αλλά να μην σας ξαναδούμε στους… δέκτες μας
tovima.gr
Print Friendly, PDF & Email
Πρόσωπα

Σωτήρη, Νίκο σας αγαπάμε, αλλά να μην σας ξαναδούμε στους… δέκτες μας

Για 72 ημέρες σήκωσαν το βάρος της σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα.

Ο ένας, με την επιστημονική ιδιότητά του, προσπαθούσε να δώσει τη διάσταση του κινδύνου, κρατώντας -όσο το δυνατόν- πιο ανθρώπινη στάση στα όσα πρωτόγνωρα ζούσαμε ως κοινωνία.

Ο δεύτερος, αναγκαστικά περισσότερο τεχνοκράτης, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μας πείσει να ακολουθήσουμε πιστά τα αυστηρά μέτρα των περιορισμών.

Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς τα κατάφεραν πολύ καλά, αποδεικνύοντας ότι η χώρα διαθέτει πολύτιμες «εφεδρείες» σε περιόδους έντονων κρίσεων. Οι όποιες γκρίνιες και τα κακόβουλα σχόλια διατυπώθηκαν εναντίον τους δεν κατάφεραν να τους… ακουμπήσουν. Η πλειονότητα των Ελλήνων αναγνωρίζουμε την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχαριστούμε.

Και θα τους ευχαριστήσουμε περισσότερο, εάν αποδειχθούμε το ίδιο υπεύθυνοι και στη νέα περίοδο που διανύουμε έξω από τα σπίτια μας. Γιατί, όσο και να τους αγαπάμε, τον Σωτήρη και τον Νίκο δεν θέλουμε να τους ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Γιατί αν τους δούμε, δεν θα είναι για καλό…

Από μακριά, λοιπόν, και… ασφαλείς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet