Τα… σύννεφα στον εκλογικό ορίζοντα του Β. Ζορμπά στην Αγία Παρασκευή
Πρόσωπα

Τα… σύννεφα στον εκλογικό ορίζοντα του Β. Ζορμπά στην Αγία Παρασκευή

Σαν πολλά να έχουν… πέσει στο κεφάλι του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά τους τελευταίους μήνες, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την -ούτως ή άλλως- δύσκολη εκλογική αναμέτρηση που έχει μπροστά του σε μερικούς μήνες, όταν θα στηθούν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αγία Παρασκευή.

Τα μεγάλα έργα – στοιχήματα που θα ήθελε να παρουσιάσει στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, αν όχι τελειωμένα, τουλάχιστον σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Τα δημοτικά λεωφορεία δεν κατάφεραν να δρομολογηθούν, ελλείψει οδηγών, όπως αναφέρει ο κ. Ζορμπάς. Το κολυμβητήριο τώρα… ξεκουνάει κι αυτό με πολλά ερωτηματικά, τουλάχιστον από πλευράς αντιπολίτευσης. Το οικόπεδο Μακρή, που τόσο έχει ανάγκη η σχολική κοινότητα για να φιλοξενήσει δύο εκπαιδευτικές μονάδες, κινδυνεύει να χαθεί. Ακόμη και το μεγαλεπήβολο έργο της ανέγερσης του νέου δημαρχείου, το οποίο με τόσες επισημότητες θεμελιώθηκε, «σκόνταψε» στα βράχια του υπεδάφους, με αποτέλεσμα, όταν ξαναρχίσει, να «τρέχει» με επιπλέον κόστος 1,4 εκατ. ευρώ, που θα κληθούν να καταβάλλουν οι δημότες.

Και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Το αμαξοστάσιο του Δήμου βρίσκεται στον «αέρα» και τώρα η διοίκηση σπεύδει με προσφυγές να αποφύγει ένα επώδυνο σφράγισμα, που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην υπηρεσία Καθαριότητας, όπως ομολογεί ο ίδιος ο δήμαρχος.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε το γεγονός ότι στις επικείμενες εκλογές, μαζί με τον κ. Ζορμπά, έχουν δηλώσει τη πρόθεσή τους να κατέβουν άλλοι τρεις «γαλάζιοι» υποψήφιοι, οι οποίοι θα «ροκανίσουν» πολύτιμες ψήφους από τον δήμαρχο, τότε καταλαβαίνουμε ότι το τοπίο μόνο ανέφελο δεν προοιωνίζεται.

Βέβαια, ο κ. Ζορμπάς δεν παύει να είναι εν ενεργεία δήμαρχος, άρα μπαίνει στην κούρσα των εκλογών με ένα ελαφρύ πλεονέκτημα. Πόσο αυτό θα σταθεί αρκετό για να κόψει πρώτος το νήμα είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για να το διαπιστώσουμε. Μέχρι τότε, ίσως να είναι επίσης πολλά όσα θα έχουν μεσολαβήσει στον συγκεκριμένο Δήμο, που -είναι αλήθεια- ποτέ δεν άφησε χωρίς δουλειά τους δημοσιογράφους των αυτοδιοικητικών μέσων…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet