Ματσάρα! Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4 στην 4η αγωνιστική της Super League
Αθλητισμός

Ματσάρα! Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4 στην 4η αγωνιστική της Super League

Χτυπάνε ακόμα οι καρδιές των φιλάθλων που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 17/9 στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, όπου η Κηφισιά υποδεχόταν ως γηπεδούχος τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική της Super League. Το τελικό 4-4 και κυρίως ο περιπετειώδης τρόπος που διαμορφώθηκε (με το γκολ του Μποτία στο 101ο λεπτό) δείχνει ότι οι… Βόρειοι θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία των Σερραίων ήταν σχεδόν απόλυτη και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Το δυνατό σουτ του Δεληγιαννίδη στο 4′, που «τίναξε» τα δίχτυα του Κρίστινσον, έδειξε τις διαθέσεις των φιλοξενουμένων. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Στάικος, με ένα ακόμη απίθανο σουτ, διπλασίασε τα τέρματα για τον Πανσερραϊκό. Το… κακό για τους Κηφισιώτες τρίτωσε στο 22′, με την καρφωτή κεφαλιά του Μπέργκστρομ να διαμορφώνει το σκορ σε 0-3, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Το μόνο καλό που πρέκυψε για τους γηπεδούχους ήταν η αποβολή του Χάγιεκ με κόκκινη κάρτα, που άφησε τον Πανσερραϊκό με παίκτη λιγότερο.

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Κηφισιά (η οποία στερήθηκε ένα πέναλτι από το… VAR, που ακύρωσε προηγούμενη απόφαση του διαιτητή) βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 56′ με υπέροχη ατομική προσπάθεια του Κωνσταντινόπουλου, μειώνοντας σε 1-3. Με αναπτερωμένες ελπίδες οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, που ήρθε στο 71′ με δράστη τον Οζέγκοβιτς. Ωστόσο, στο 78′ ήρθε νέα ψυχρολουσία, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τον Πηλέα να ανοίξουν ξανά την ψαλίδα σε 2-4. Όμως οι Κηφισιώτες δεν κατέθεσαν τα όπλα. Εκμεταλλεύτηκαν τον έξτρα χρόνο και με τον Τετέι στο 96′ μείωσαν σε 3-4, για να φθάσουν στην… επική ισοφάριση στο 101′ με τον Μποτία, παίρνοντας ένα πολυτιμότατο βαθμό.

Πλέον η ομάδα της Κηφισιάς έχει μαζέψει σε 4 αγωνιστικές 4 βαθμούς και έχει δείξει ότι θα πολεμήσει με «νύχια και με δόντια» για να πετύχει μια καλή θέση στο πρωτάθλημα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Λούμορ (33΄ Παρράς), Μποτία, Βαφέας, Παπασάββας (58΄ Τετέι), Πέιος (34΄ Αντερέγκεν), Ιλιεφ (72΄ Ιπαλίμπο), Μπιφούμα (34΄ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (90΄+ Τσαγκαλίδης), Χατζηστραβός (68΄ Τόμας), Ουεντραόγκο, Στάικος (67΄ Μορέιρα), Μούργος (46΄ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Αλεξιτς (60΄ Μπαϊροβιτς).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet