Super League: Σπουδαίο «διπλό» για την Κηφισιά, 2-1 τον Ατρόμητο!
Φωτογραφία: Novasports/video
Αθλητισμός

Super League: Σπουδαίο «διπλό» για την Κηφισιά, 2-1 τον Ατρόμητο!

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Κηφισιά στο Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου. Η ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο έφτασε τους 12 βαθμούς σε εννέα αγωνιστικές και ανέβηκε προσωρινά στην έβδομη θέση της Super League, συνεχίζοντας την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα.

Φανέλα βασικού πήραν οι Ραμίρεζ, Λαρουσί, Ποκόρνι, Σόουσα, Σιμόν, Βιγιαφάνιεζ, Εμπόχ, Αντονίσε, Πόμπο, Παντελίδης και Τεττέι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, με τον Πόμπο να απειλεί μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, με ένα μακρινό σουτ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων συνέχισε να κυριαρχεί στο πρώτο 45άλεπτο, στο οποίο είχε 13 τελικές (πέντε στον στόχο), όμως δεν μπορούσε να «ξεκλεδώσει» την άμυνα των γηπεδούχων.

Η λύτρωση ήρθε στο 52’, με τον Παντελίδη να βρίσκει δίχτυα, μετά από την απόκρουση του Χουτεσιώτη, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Τεττέι.

Μάλιστα, μερικά λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο «κτύπημα» με τον Αντονίσε να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Κηφισιά, ύστερα από ένα τρομερό σουτ, μετά από… ασίστ του Τεττέι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 66’, όμως το τέρμα του Τσαντίλα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει για να μειώσει σε 1-2, κάτι το οποίο έγινε στο 80’, με τον Τσαντίλα να βρίσκει ξανά δίχτυα και αυτή τη φορά το γκολ να καταλογίζεται κανονικά. Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Λέτο υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους και έφτασαν στην πολύ σημαντική νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Χουτεσιώτης, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Καραμάνης, Μουντές, Μουτουσάμι, Μιχόρλ, Παπαδόπουλος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Οζέγκοβιτς

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπαστιάν Λέτο): Ραμίρεζ, Λαρουσί, Ποκόρνι, Σόουσα, Σιμόν, Βιγιαφάνιεζ, Εμπόχ, Αντονίσε, Πόμπο, Παντελίδης, Τεττέι

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: flashscore.com

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet