Γ. Παπαδημητρίου: Γύρισε την πλάτη σε μαθητές, γονείς και καθηγητές ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Γύρισε την πλάτη σε μαθητές, γονείς και καθηγητές ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Για αλαζονική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάσταση των σχολείων στο Ηράκλειο Αττικής κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Παπαδημητρίου. Όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Πολιτών, «ο δήμαρχος αποχώρησε επιδεικτικά πριν την πολύ σοβαρή συζήτηση που επέβαλε σύσσωμη η αντιπολίτευση».

«Η αλαζονεία του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Μπάμπαλου “χτυπάει κόκκινο” ακόμα και σε πολύ σοβαρά θέματα, όπου δεν επιτρέπεται καμία αλαζονεία και καμία ολιγωρία» τονίζει ο κ. Παπαδημητρίου και προσθέτει: «Η συζήτηση έγινε στον “απόηχο” ακόμα μιας κατάρρευσης σοβά σε σχολική αίθουσα, στο 3ο ΓΕΛ. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο κ. Μπάμπαλος προτίμησε να αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, αρνούμενος έμπρακτα να ακούσει την εκπαιδευτική κοινότητα και όλες τις παρατάξεις για τα προβλήματα. Προφανώς αρνείται να δεσμευτεί δημόσια για το τι θα κάνει η δημοτική αρχή για να πάψουν τα σχολεία μας να αποτελούν κίνδυνο για όσους βρίσκονται μέσα σε αυτά. Είναι φανερό ότι, παρά τα γεγονότα, προτίθενται να συνεχίζουν τα ίδια. Οι δικαιολογίες “αυτά συμβαίνουν παντού”, εκτός από το προφανές του ψέματος, δηλώνουν και τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής. Στους διπλανούς Δήμους έχουμε ένα-δυο συμβάντα, την ώρα που στο Ηράκλειο έχουμε έξι σημαντικά».

Και η ανακοίνωση του κ. Παπαδημητρίου καταλήγει:

«Η δημοτική μας παράταξη θα συνεχίσει να πιέζει, μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα, τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ολόκληρη την κοινωνία, ώστε να αλλάξουν οι προτεραιότητες στον Δήμο Ηρακλείου. Τα σχολεία και τα παιδιά μας πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet