Τελευταίο καλοκαιρινό εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό όρος
Κοινωνία

Τελευταίο καλοκαιρινό εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό όρος

Με τη συμμετοχή εργαζομένων, εθελοντών και αιρετών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου, ένα ακόμη εθελοντικό πότισμα από τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον Δήμο Κηφισιάς, στον Κοκκιναρά Κηφισιάς.

Τη δράση συντόνισε ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, ο οποίος δήλωσε: «Βρισκόμαστε σήμερα στον Κοκκιναρά Κηφισιάς συνεχίζοντας τα εθελοντικά ποτίσματα για να δροσίσουμε και να ζωντανέψουμε ξανά το βουνό μας. Θέλουμε να αλλάξει το τοπίο, να ζωντανέψουν και να μεγαλώσουν τα δενδράκια που έχουν φυτευτεί με τόση αγάπη και την στήριξη πολιτών, παιδιών, σχολείων και εθελοντών. Το πιο σημαντικό να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν και να προστατεύσουν το περιβάλλον. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι στήριξαν με τη συνδρομή τους το σημερινό εθελοντικό πότισμα. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις, για να ξαναγίνει το Πεντελικό μας πηγή ζωής και πρασίνου για τους πολίτες».

Στο σημερινό εθελοντικό πότισμα συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ και δημοτικός σύμβουλος  Βριλησσίων Νικήτας Σταματελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Νομικών Υποθέσεων Δημόσιας Περιουσίας και Διαφάνειας Δήμου Αμαρουσίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Δημήτριος Σμυρνής, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Γιώργος Σκορδίλης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης της ΚΕΔΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος.

Στη δράση συμμετείχαν, επίσης, υδροφόρες του Δήμου Κηφισιάς και του Δήμου Πεντέλης, εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτσά (ΠΥΣΕΘ) και ένα πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Διονύσου.

Το επόμενο εθελοντικό πότισμα του ΣΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή, στον Κοκκιναρά Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet