Στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ ο Γ. Οικονόμου
Θεσμικοί Φορείς

Στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ ο Γ. Οικονόμου

Στην πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) της 11ης Ιουνίου ψηφίστηκαν τα μέλη που θα συγκροτούν την Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ. Στην Επιτροπή εκλέχθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής της παράταξης Νέα  Αρχή  για  την Αγία  Παρασκευή.

Με αφορμή την εκλογή του ο κ. Οικονόμου δήλωσε:

Αποτελεί τιμή και παράλληλα πρόκληση για μένα η επιλογή μου να συμμετέχω στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, η οποία ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, με τη διαχείριση της πανδημίας και την έναρξη  της αντιπυρικής περιόδου, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή των μέτρων της Πολιτικής Προστασίας σε όλη τη χώρα.

Μετά από μία επιτυχημένη διαδρομή στις Ένοπλες Δυνάμεις και εμπειρία από θέσεις ευθύνης, όπου είχα ενεργό και πρωτεύοντα ρόλο σε θέματα υποδομών και υποστήριξης της Πολιτικής Προστασίας, είναι πολύ τιμητικό να συνδράμω, με τη θεσμική ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής της ΚΕΔΕ, σε κρίσιμα θέματα και ιδιαίτερα της πυροπροστασίας, της διαχείρισης κινδύνων και της διατήρησης του  φυσικού  πλούτου των τοπικών κοινωνιών, με έμφαση στα μέτρα πρόληψης. Ευτυχής συγκυρία είναι ότι στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχουν έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της Αυτοδιοικησης.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργιου και τα μέλη  του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet