Τηλεδιάσκεψη ΚΕΔΕ με δημάρχους και στελέχη Δήμων για την πρόσκληση ΕΣΠΑ-ΥΨΗΔ: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ»
Θεσμικοί Φορείς

Τηλεδιάσκεψη ΚΕΔΕ με δημάρχους και στελέχη Δήμων για την πρόσκληση ΕΣΠΑ-ΥΨΗΔ: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ»

Ευρεία τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔΕ με όλους τους Δήμους της χώρας ενόψει της έκδοσης από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Πρόσκλησης με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ», στο πλαίσιο στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28 Ιουνίου, υπό τον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Παπαστεργίου και σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τη συμμετοχή πλέον των 200 αιρετών και υπαλλήλων των Δήμων.

Στόχος της συνάντησης ήταν η παρουσίαση της υπό έκδοση Πρόσκλησης, η οποία ήταν σε διαβούλευση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον Μάρτιο και στην τελική μορφή της οποίας ενσωματώθηκαν σχεδόν όλες οι προτάσεις των Δήμων και της ΚΕΔΕ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, δόθηκαν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όσα ερωτήματα υπήρξαν, έτσι ώστε να μπορέσουν οι Δήμοι, χωρίς κενά και απορίες, να τρέξουν τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Τις εργασίες της τηλεδιάσκεψης συντόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ Γιάννης Τσιάμης, ενώ συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Τσαντίδης, διευθυντής Γραφείου υφυπουργού Ψηψιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρου ΛιβάνιουΜανώλης Γιάμπουρας, προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», Θεόδωρος Καρούμπαλης, προϊστάμενος Μονάδας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet