Νατάσα Κάζαγλη και Μέμος Χριστοδούλου οι δύο νέες υποψηφιότητες με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο
Αυτοδιοίκηση

Νατάσα Κάζαγλη και Μέμος Χριστοδούλου οι δύο νέες υποψηφιότητες με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο

Νατάσα Κάζαγλη και Μέμος Χριστοδούλου είναιοι δύο νέες υποψηφιότητες με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο, τη δημοτική παράταξη του νυν δημάρχου, Γιώργου Μαρκόπουλου.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά της η κ. Κάζαγλη δήλωσε:

«Η πόλη που ζω είναι μια πόλη ανθρώπινη! Το Γαλάτσι μας μέσα στην τελευταία 5ετία έχει αλλάξει πρόσωπο, έχει γίνει πιο όμορφο, πιο φιλικό, με περισσότερο πράσινο, με καθαριότητα και τάξη. Είναι μια πόλη που αναπτύσσεται συνεχώς, με σταθερά βήματα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Μέσα στα επόμενα χρόνια η δημιουργία της κεντρικής πλατείας του Γαλατσίου θα αποτελέσει ορόσημο για την πόλη, ενώ παράλληλα η δημιουργία μιας πιο ανεπτυγμένης εμπορικής γειτονιάς – με αστική ανάπλαση – στη Λαμπρινή, στα σύνορα με τον Δήμο Αθηναίων, θα αναβαθμίσει ένα ακόμη σημαντικό τμήμα της πόλης μας.

«Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό του δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, διότι, όταν ένας άνθρωπος έχει ως πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του τους δημότες του, όταν νοικοκυρεύει διοικητικά και οικονομικά τον Δήμο και δεν επηρεάζεται από την καρέκλα της εξουσίας, αλλά αντίθετα παραμένει ταπεινός και ειλικρινής, αξίζει να είναι και πάλι δήμαρχος».

Ποια είναι η Νατάσα Κάσαγλη

Η Νατάσα Κάζαγλη γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Λαμπρινή.

Είναι απόφοιτος της Μέσης Εμπορικής, με σπουδές στη μικροβιολογία και τις δημόσιες σχέσεις. Εργάζεται στη ΔΟΥ (Εφορία) Γαλατσίου και το 2003 κατέλαβε την πρώτη θέση ως η δημοφιλέστερη υπάλληλος του Γαλατσίου, σε διαγωνισμό που έκανε τοπική εφημερίδα.

Εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Γαλατσίου για πρώτη φορά το 2003 και έκτοτε για δυο συνεχείς ακόμη εκλογικές αναμετρήσεις, το 2006 και το 2010.

Έχει διατελέσει γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και γραμματέας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, ενώ επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΑΔΕΓ (Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου).

Η Νατάσα Κάζαγλη, επίσης, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της 6ης Σχολικής Επιτροπής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.

Την περίοδο αυτή συμμετέχει ως αντιπρόεδρος στην Β/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Γαλατσίου.

Από την πλευρά του ο κ. Χριστοδούλου σημείωσε:

«Το Γαλάτσι, η γειτονιά που μεγάλωσα και αγαπώ, γίνεται ολοένα και πιο φιλικό, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών του, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους.

»Όραμά μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, με όρεξη για δουλειά και στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και αναδεικνύοντας την ομορφιά και τα φυσικά της πλεονεκτήματα.

»Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο, γιατί εδώ και 4,5 χρόνια εργάζεται με ζήλο και συνέπεια, υλοποιώντας τους στόχους που έθεσε και μετατρέποντας το Γαλάτσι σε μια σύγχρονη, καθαρή και ανοιχτή πόλη. Μακάρι όλοι οι δήμαρχοι της Ελλάδας να νοιάζονταν για τον δήμο τους, όπως ο Γιώργος Μαρκόπουλος».

Ποιος είναι ο Αγαμέμνων Χριστοδούλου

Ο Αγαμέμνων Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Γαλάτσι, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είναι εκλεγμένος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ).

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου το 2010 και διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet